loggia
Home Management advies     I     Productontwikkeling     I    Visie en Missie     I      Wie zijn we    I     Contact

Visie en Missie

Visie en Missie

 • Toenemende complexiteit binnen organisaties in sektoren waar areaal en bedrijfsprocessen worden beheerd, hebben een steeds grotere invloed op het resultaat, op het functioneren van de organisatie, op de kwaliteit, op het milieu, op de veiligheid.
 • Ontwikkelingen hangen samen met onze snel veranderende samenleving waarbij met nieuwe methodes en technieken aangepakt moet worden om kostenefficiŽntie en duurzaamheid te kunnen nastreven.
 • Loggia is zich hiervan bewust en geeft graag richting en integrale oplossingen om nu en in de toekomst op een verantwoorde en innovatieve wijze om te gaan met het belang van maatschappelijke ontwikkelingen.
 • Primair werkterrein voor Loggia is de infrastructuur waar de komende jaren in Nederland de strijd tegen het water wordt vormgegeven, de methode van aanpak blijkt ook van toepassing in de zorgwereld.
Quality is free....
 • Loggia kiest ervoor haar bijdrage aan een duurzame toekomst en samenleving te leveren door middel van het implementeren van methoden en modellen die leiden tot een verantwoord bedrijfsresultaat, in relatie met uitgangspunten van kwaliteit samen met goed gemotiveerde mensen, een heldere contextanalyse en afgewogen risico’s.
 • Loggia kiest ervoor het belang van het milieu te onderstrepen, verantwoord gebruik, optimaal inzetten, hergebruik van grondstoffen en energiebronnen, het voldoen aan een afgewogen veiligheidsniveau, samen met het efficiŽnt inzetten van materieel.Loggia ondersteunt het management met systemen en structuren en stuurt met voortdurend verbeteren af op een beheerst proces, op een functionele benadering met focus op kostenefficiŽntie.
 • Loggia ontwikkelt op systeemgerichte wijze producten waarbij wordt uitgegaan van een intensieve afstemming tussen beleid en operationeel niveau.
 • Quality is free … want het heeft een duidelijke, vrij in te vullen, menselijke kant.

Innovation is free.....
 • Voor Loggia is innovatie niet zomaar een leuk idee, het gaat juist om de ontwikkeling van ideeŽn tot daadwerkelijk toegepaste producten, de dingen op een andere liefst betere manier aanpakken.
 • Loggia doet dit vooral samen met de gebruikers, samen over grenzen van verschillende bestaande mogelijkheden heenkijken.Door het toepassen van meer-lagen aanpak met systeemgerichte methoden en waarde-propositie is Loggia in staat om uitstekende resultaten te leveren.
 • Naast infrastructuur werkt Loggia met partners samen aan en levert betaalbare oplossingen en toepassingen voor de gezondheidszorg. Zorg met name gericht op toepassingen in die gebieden waar dit niet wordt gegarandeerd, niet vanzelfsprekend is.

loggia film
loggia herman wijffels innovatieprijs 2007