loggia
Home Management advies     I     Productontwikkeling     I    Visie en Missie     I      Wie zijn we    I     Contact
loggia produkt ontwikkeling
Productontwikkeling
  Nieuwe producten
 
  Mobiele Zorg
 
  Doelmarkt
 
  Meetbare resultaten
 
Cases  MedicalMate DT  
  Herman Wijffels IP  
  Innovatie top 100  
  MedicalMate GT  
Mobiele Zorg

Ontwikkeling

Medische vooruitgang is in westerse landen verbluffend maar de kosten ervan stijgen spectaculair. Voor opkomende economieŽn en zich ontwikkelende landen is toepassing van gezondheidszorg gebaat bij praktische toepassing, laagdrempelige toegang, ondersteund door relevante tooling. Kritische door kosten gedreven gezondheidszorg-programma’s zijn van cruciaal belang.

Loggia stelt dat de belangrijkste factor in het daadwerkelijk realiseren van medische - en zorgprogramma’s is, het verkrijgen van balans in de juiste medische kennis, het opleiden van de gezondheidswerkers en de vertaling ervan naar effectieve zorg. Juist op die plaatsen waar de behoefte aan zorg hoog is, plaatsen die bijna zouden worden vergeten.

 
Huidige activiteiten

In Loggia's visie op het aanbieden van mobiele oplossingen voor de gezondheidszorg, neemt de lokale gezondheidswerker, een belangrijke en centrale plaats in. De Wereldgezondheidsorganisatie, Global Health Workforce Alliance onderstreept deze visie. De nadruk wordt gelegd op de gezondheid van werknemers van alle lidstaten door in nationale programma's voor de gezondheid de nadruk te leggen op de positie van werknemers.

Zie ook de brochure Health Workforce 2030 van de WHO

loggia film
loggia herman wijffels innovatieprijs 2007